Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2011

ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ

Πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή με επιτυχία το επιμορφωτικό σεμινάριο για προπονητές και παράγοντες όλων των τμημάτων των σωματείων της ΕΣΚΑ. Ακολουθεί το δελτίο τύπου όπως δημοσιεύτηκε στο site της Ένωσης.

Ο Κώστας Ρήγας
"Το παρών έδωσαν περίπου 100 εκπρόσωποι των σωματείων, στην αίθουσα Τύπου του ανοιχτού Κολυμβητηρίου ΟΑΚΑ. Ο Κώστας Ρήγας στάθηκε ιδιαιτέρως στις διαφοροποιήσεις που υπάρχουν από φέτος στον τρόπο που σφυρίζουν οι διαιτητές και έδωσε μεγάλη σημασία στο κομμάτι της πειθαρχίας. Η ομιλία του αφορούσε κυρίως τον πειθαρχικό έλεγχο και τον τρόπο με τον οποίο πρέπει να συμπεριφέρονται όλοι οι εμπλεκόμενοι σε έναν αγώνα μπάσκετ.
Ο σύμβουλος της ΕΟΚ σε θέματα διαιτησίας απάντησε και σε όλες τις ερωτήσεις που έγιναν από τους παρευρισκόμενους, που έμειναν απόλυτα ικανοποιημένοι από το επίπεδο της συζήτησης και της διαδικασίας. Η ΕΣΚΑ από την πλευρά της δια μέσου του προέδρου Δημήτρη Μπασούρη δεσμεύτηκε ότι αυτή είναι μόνο η αρχή και θα ακολουθήσουν κι άλλα επιμορφωτικό σεμινάριο, με στόχο την μεγαλύτερη βελτίωση του επιπέδου στην Ένωση.
Αμέσως μετά τον Κώστα Ρήγα πήραν τον λόγο τα μέλη της ΚΕΔ/ΕΣΚΑ, οι κύριοι Κώστας Μουζάκης, Νίκος Παπαδημητρίου και Λευτέρης Ντίνος, που από την πλευρά του ενημέρωσαν τους εκπρόσωπους των σωματείων για τον τρόπο ορισμό των διαιτητών και αναφέρθηκαν στους κανονισμούς παιδιάς".
    

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου