Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2011

ΘΡΙΑΜΒΟΣ για...φίλημα

Την προ 3 ετών πορεία κάνει ο Θρίαμβος στο κύπελλο ΕΣΚΑ. Κέρδισε χθες (το πρωτοπόρο και αήττητο στο πρωτάθλημα της Α' ΕΣΚΑ) Περιστέρι στο Μ. Μουρούτσος με 47-41 και πέρασε στους "4".
Το πρώτο ημίχρονο κύλησε μεν με μια μικρή διαφορά υπέρ των φιλοξενούμενων αλλά έδειχνε ότι δεν είχε πολλές λύσεις αφού μόνο προσπαθούσαν οι: Χιώτη (μέσα από το καλάθι) και Τσαρουχά, Κελλάρη (περιφέρεια). Από την άλλη ο Θρίαμβος χωρίς 2 παίκτριες (Κωνσταντοπούλου, Στρατήγη) έμεινε κοντά στο σκορ παρά το κακό ξεκίνημα κλείνοντας το ημίχρονο στο -3 (19-22).
Στο δεύτερο ημίχρονο ο Θρίαμβος εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο τις πολύ κακές επιλογές των παικτριών του Παπαδέλου και προς το τέλος του αγώνα πέρασε μπροστά στο σκορ χωρίς να ξαναχάσει το προβάδισμα δείχνοντας ψυχραιμία στις βολές.
Πρώτη σκόρερ για τον Θρίαμβο ήταν η Τσιμτσιλή 18(2) και από το Περιστέρι η Χιώτη με 10.



ΘΡΙΑΜΒΟΣ-ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ: 47-41 (19-22)


ΘΡΙΑΜΒΟΣ (Σοϊλεμετζίδης): Ζέρβα 4, Δροσωτάκη 4, Τσιμτσιλή 18(2), Χρονοπούλου 2, Ρουμελιώτη 6, Θεοδωράτου 7, Καραπιπέρη 6, Μικεδάκη.

ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ (Παπαδέλος-Γλεντής): Κοντοέ, Τσαρουχά 9(2), Κελλάρη 6(2), Σερέτη 7, Κατσαρά 2, Σιούκα, Χρονοπούλου 3, Μπάκαλέξη 2, Χιώτη 10, Χαραλαμπάκη 2, Μιχαήλ.



Μετά το ματς ο προπονητής του Θριάμβου Γιάννης Σοϊλεμετζίδης δήλωσε στο blog: 
"Ξέραμε από την αρχή ότι το παιγνίδι θα είναι πολύ δύσκολο. Είπαμε με τα κορίτσια ότι τον αγώνα θα τον κερδίζουμε από την άμυνα. Παίξαμε καταπληκτική άμυνα με αποτέλεσμα να δεχτούμε 41 πόντους από την καλύτερη ομάδα της κατηγορίας. Συγχαρητήρια στα κορίτσια μου για τη νίκη, αγωνίστηκαν με πάθος και πίστεψαν στη νίκη από το πρώτο λεπτό".



Οι ημιτελικοί θα διεξαχθούν μετά το τέλος του πρωταθλήματος και είναι οι εξής:

ΠΑΓΚΡΑΤΙ-ΜΕΛΙΣΣΙΑ

ΝΙΚΗΤΗΣ ΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΓΑΛΑΤΣΙ/ΖΩΓΡΑΦΟΥ - ΘΡΙΑΜΒΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου