Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2012

ΠΑΙΚΤΡΙΕΣ ΔΑΣΑΛ: ΒΡΕΙΤΕ ΛΥΣΗ


Οι παίκτριες του ΔΑΣΑΛ εξέδωσαν ανακοίνωση για την κατάσταση την οποία βρίσκονται και ζητούν άμεσα να βρεθεί λύση. Αναλυτικά η ανακοίνωση όπως δημοσιεύτηκε στο site του συλλόγου:

"Μετά από σύσκεψη που έγινε στο πούλμαν με το οποίο επιστρέφουμε από την Θεσσαλονίκη, θα θέλαμε να ανακοινώσουμε εξής: Εδώ και 5 μήνες εργαζόμαστε καθημερινά. Τηρούμε κατά γράμμα τις συμφωνίες που υπογράψαμε με την Διοίκηση το καλοκαίρι χωρίς όμως να έχουμε ανταπόκριση από μέρους της σε βασικές της υποχρεώσεις. Ακόμη και οι υποσχέσεις που πήραμε από τον Δήμαρχο της πόλης πριν δύο μήνες στην συντριπτική τους πλειοψηφία δεν τηρήθηκαν έως τώρα. Έχουμε ήδη διανύσει τα 5/8 της φετινής σεζόν και η υπομονή μας εξαντλήθηκε. Αυτή τη στιγμή η ομάδα έχει ουσιαστικά εξασφαλίσει την 8η θέση και καλείται να κερδίσει τα ματς που χρειάζονται για να αποφύγουμε τα play out. Δηλώνουμε κατηγορηματικά πως θα συνεχίσουμε να προπονούμαστε κανονικά, αλλά δεν θα αγωνιστούμε ξανά σε επίσημο αγώνα εάν δεν λυθούν σοβαρά θέματα που μας απασχολούν όπως οικονομικό, αθλητικό υλικό, ιατρική κάλυψη και ενημέρωση αναφορικά με τη φιλοσοφία του σωματείου μετά τις εκλογές. 



Δεν είμαστε επαγγελματική ομάδα όπως θέλουν κάποιοι να μας παρουσιάσουν, είμαστε νεαρά παιδιά που βγήκαν από την επίπονη δουλειά που κάναμε επί χρόνια στις υποδομές του συλλόγου. Τα χρήματα που μας οφείλονται είναι απλώς τα οδοιπορικά μας για να ερχόμαστε στο γήπεδο και να δουλεύουμε ανάλογα με το υψηλό επίπεδο της κατηγορίας Α1 που αγωνιζόμαστε. Δώσαμε προτεραιότητα στην ανάγκη να νικήσουμε τα παιχνίδια με Πάοκ και Καλαμαριά πού ήταν βαθμολογικά απαραίτητα για την παραμονή μας στην κατηγορία. Δεν εκβιάζουμε κανέναν, αντίθετα επιλέξαμε αυτή τη χρονική στιγμή γιατί ως τις 11 Φεβρουαρίου που είναι προγραμματισμένη η επόμενή μας υποχρέωση εναντίον του Κρόνου υπάρχει αρκετός χρόνος για να βρεθούν λύσεις. Ελπίζουμε να μας επιτρέψετε να συνεχίσουμε να δίνουμε μάχες για την ομάδα μας και την πόλη μας... 

ΥΓ. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον οδηγό μας Ηλία Καυκιά γιατί χωρίς την κατανόησή του η συμμετοχή μας στο σημερινό παιχνίδι δεν θα ήταν δυνατή..."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου