Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2012

ΔΑΣΑΛ: Τι θα γίνει στο μέλλον;


Από το site του συλλόγου (www.basketliosia.gr) των Άνω Λιοσίων σας παραθέτω την ακόλουθη ανακοίνωση που δημοσιεύτηκε πριν λίγο και που έχει σχέση με την κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο σύλλογος:

"Τα όσα τραγικά έγιναν τις ημέρες των εορτών με αρνητικό πρωταγωνιστή την Ομοσπονδία έδωσαν την δικαιολογία στη Διοίκηση του Συλλόγου μας να διακόψει την συνεργασία και με τις τρεις αθλήτριες με δικαιολογία φυσικά πως δεν θα πέσει κανείς από την Α1 φέτος. Στόχος διπλός θα ήταν στους επόμενους 3 μήνες αφενός να δώσουμε εμπειρίες στις νεαρές μας αθλήτριες και αφετέρου η οικονομική εξυγείανση ενόψει της πολύ δύσκολης σεζόν που έπεται. Όταν ο πρόεδρος της Εοκ αναίρεσε τις ΠΡΟΣΘΗΚΕΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ και τις "βάπτισε" ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ, συζητήθηκε η επιστροφή της Πλανέτα. Και για να βοηθηθεί το υπάρχον υλικό να είναι ανταγωνιστικό αλλά και γιατί ΜΟΝΟ ΛΙΓΟΙ ΚΑΙ ΕΚΛΕΚΤΟΙ γνωρίζουν τι αναδιάρθρωση κατηγοριών πραγματικά θα γίνει το καλοκαίρι και με ποιες συνθήκες. Έχει βγεί εισιτήριο για να επιστρέψει η αθλήτρια την Τετάρτη αλλά και αυτό είναι στον αέρα αφού εδώ και μέρες οι παράγοντες του συλλόγου έχουν εξαφανιστεί και δεν υπάρχει κανείς που να  μπορεί να μας πει πως θα πορευτεί η ομάδα. 
    Η αλήθεια είναι πως αυτή τη στιγμή τον σύλλογο ουσιαστικά αποτελούν οι αθλήτριες και το προπονητικό τημ. Για το προσεχές μέλον έχουν προκηρυχθεί εκλογές και στο παρασκήνιο γίνονται συναντήσεις αλλά τα κορίτσια μας τις μέρες αυτές είναι απελπιστικά μόνα τους. Αφού ακούσαμε, μόλις πριν ένα μήνα, πως τα προβλήματα οικονομικά και διοικητικά θα λυθούν και η ομάδα θα πορευτεί με σταθερότητα, αυτό που διαπιστώνουμε στην πραγματικότητα είναι η εγκατάλειψη από όλους αυτούς που μας ζήτησαν να κάνουμε υπομονή και να βοηθήσουμε την ομάδα σε μια δύσκολη στιγμή. 
    Εμείς είμαστε εδώ και δουλεύουμε καθημερινά χωρίς καμία απολύτως υποστήριξη οικονομική ή ηθική.  Οι εβδομάδες που θα ακολουθήσουν είναι εξαιρετικά κρίσιμες για μια ομάδα που ως τώρα έχει κάνει μεγάλες αγωνιστικές υπερβάσεις. Σε μια ομάδα που διαθέτει ένα εξαιρετικό υλικό με μέλλον και προοπτική και που κανονικά θα έπρεπε να κλυδωνίζεται ελάχιστα στην τρικυμία της οικονομικής κρίσης αφού βασίζεται στα δικά της παιδιά και έχει χαμηλότατο κόστος. Περιμένουμε από το όποιο συμβούλιο βγει από τις εκλογές που θα γίνουν να σεβαστεί τις συμφωνίες που έχουν γίνει και να μας υποστηρίξει ΜΕ ΕΡΓΑ. Ειδικά τώρα που οι υποχρεώσεις για το υπάρχον υλικό είναι ελάχιστες". 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου