Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2012

ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΜΠΑΣΚΕΤ...ΩΡΑ ΜΗΔΕΝ

Την Πέμπτη είχαμε την αποχώρηση της Ολυμπιάδας Λάρισας από το πρωτάθλημα της Α2 Γυναικών, σήμερα ο Απόλλων Πτολ. που έπαιζε με την ΦΕΑ στην Νέα Φιλαδέλφεια έχασε τα δελτία και έτσι δεν μπόρεσε να κατέβει στο παιγνίδι. Πάντως, οι υπεύθυνοι του Απόλλωνα έκαναν δήλωση ότι τα δελτία εκλάπησαν από το ξενοδοχείο που διέμενε η ομάδα. Το μπαλάκι τώρα πάει στην ΕΟΚ όπου θα αποφασίσει για το αν θα γίνει το παιγνίδι. αν δεν γίνει αυτό θα σημαίνει ότι ο Απόλλων Πτολεμαϊδας θα αποβληθεί από το πρωτάθλημα αφού ήδη είχε έναν μηδενισμό από το παιγνίδι στις 26/11 με τις Εσπερίδες.

Το παιγνίδι Αστέρας Εξαρχείων - Παναθηναϊκός δεν έγινε ποτέ αφού κατά την άφιξη της ομάδας του Παναθηναϊκού έγινε επίθεση στο πούλμαν από οπαδούς της ΑΕΚ (όπως αναφέρεται από μάρτυρες) και στην προσπάθεια να επιβάλλει την τάξη η αστυνομία έριξε δακρυγόνο!!! μέσα στο γήπεδο κάνοντας την ατμόσφαιρα αποπνικτική. Οι διαιτητές ήταν ανένδοτοι στο να ξεκινήσουν το παιγνίδι όπως και η ομάδα του Παναθηναϊκού. Έτσι σχεδόν μετά από 1 ώρα από την προγραμματισμένη έναρξη του αγώνα αποφασίστηκε η αναβολή του.

Ας πάμε τώρα στα 2 παιγνίδια που έγιναν. Στην Πυλαία λίγο πριν την έναρξη του αγώνα ΠΑΟΚ - Αθηναϊκός ο προπονητής του Δικεφάλου Απ. Δεμερτζής υπέβαλλε την παραίτηση του και την ομάδα καθοδήγησε η play maker του ΠΑΟΚ Μ. Αυτζή. Παρόλα αυτά ο ΠΑΟΚ προσπάθησε και κατάφερε να βρεθεί σε απόσταση αναπνοής από την ομάδα του Αθηναϊκού 2' πριν το τέλος. Ο Αθηναϊκός ναι μεν είχε την πρωτοπορία με μια διαφορά 10-14 πόντων αλλά πάλι δεν ικανοποίησε με την απόδοση του. Έναν πονοκέφαλο ακόμα θα έχει ο Ζευγώλης αφού είδε την Handy  να τραυματίζεται στις αρχές του αγώνα. Παρόλα αυτά οι πρωταθλήτριες πέτυχαν την 89η νίκη τους. Η μόνη δήλωση που έκανε ο παραιτηθείς προπονητής ήταν ότι από Δευτέρα θα δώσει απαντήσεις για όσα έγιναν.

Στην Καλαμαριά η Planeta ήταν από...άλλο πλανήτη και μαζί με την Καλαμπάκου (πρώτες σκόρερ) βοήθησαν τον ΔΑΣΑΛ να πετύχει μια σημαντική νίκη που λογικά αποφεύγει τα play out. Ο ΔΑΣΑΛ μπήκε από την αρχή δυνατά και εκμεταλλεύτηκε το κακό ξεκίνημα της Καλαμαριάς. Μετά το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου ο Απόλλωνας προσπάθησε να πλησιάσει αλλά ο ΔΑΣΑΛ κράτησε την διαφορά και το ροζ φύλλο. 

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

ΠΑΟΚ – ΑΘΗΝΑΪΚΟΣ  52-62
ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛ. – ΔΑΣΑΛ  53-61
ΑΣΤΕΡΑΣ ΕΞΑΡΧΕΙΩΝ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (αναβλήθηκε)
ΦΕΑ ΝΦ/ΝΧ – ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ (αναμένεται απόφαση της ΕΟΚ)


ΠΑΟΚ – ΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: 52-62
10-16, 20-33, 35-45, 52-62
ΠΑΟΚ (Αυτζή): Αυτζή 7(1), Γιαννοπούλου 2, Davis 11(1), Barnes 8, Σπανίδου 8, Σταμολάμπρου 12(2), Βουλγαράκη 4, Αγγελίδου.
ΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Ζευγώλης): Handy 4, Λύμουρα 15, Χατζηνικολάου 8, Κωτσοπούλου 14, Τρέμκατζη, Perostiyiska 13, Κεχαγιά 2, Κυριακοπούλου 6. 


ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ – ΔΑΣΑΛ: 53-61
6-17, 29-35, 39-46, 53-61
ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛ. (Μαυρίδης): Bustos 13(2), Β.Καζαντζή, Κωσταρά 4, Στ.Καζαντζή, Καλαντίδου 2, Νικολαΐδου 6(1), Βασιλειάδου 2, Ψυχογιού 20(4), Ταμουτσέλη 6
ΔΑΣΑΛ (Γιαννουλάκης): Παυλοπούλου 1, Ναυροζίδου 11, Καλαμπάκου 16, Σιδέρη, Τσιχριτζή, Δίελα 5, Ανωγειαννάκη 1, Μερισιώτη, Βούλγαρη 2, Planeta 25.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου