Δευτέρα 16 Μαΐου 2011

«Θετικός ο απολογισμός!»



PDFΕκτύπωσηE-mail

Η ΦΕΑ έβαλε τον ιδανικό επίλογο της χρονιάς με τη συμμετοχή της στους τελικούς των playoffs κόντρα στον Αθηναϊκό και ο team manager της ομάδας, Σταύρος Γκαρανές, έκανε έναν μίνι απολογισμό.


Η ομάδα της Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας ολοκλήρωσε την κανονική περίοδο της Α1 Γυναικών κατακτώντας την τρίτη θέση στη βαθμολογία ενώ ξεπέρασε το εμπόδιο του Άρη στα ημιτελικά και προκρίθηκε στους τελικούς του πρωταθλήματος, έστω κι αν είχε το μειονέκτημα της έδρας στη σειρά με τις «κίτρινες». Ο Σταύρος Γκαρανές, ο οποίος το περασμένο καλοκαίρι ανέλαβε χρέη team manager στη ΦΕΑ, καταθέτει τις απόψεις του στο feabc.gr για τη σεζόν που ολοκληρώθηκε την περασμένη Πέμπτη στο κλειστό της Εργάνης.


«Ο απολογισμός της σεζόν είναι θετικός, αν σκεφτεί κανείς ότι η ΦΕΑ τερμάτισε μέσα στην τετράδα και προκρίθηκε στους τελικούς του πρωταθλήματος ενώ στα μέσα της χρονιάς πάλευε να αποφύγει τα play-out. Στην πρώτη της χρονιά στην Α1 η ομάδα συμμετείχε στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας και φέτος έφτασε στο σημείο να κοντράρει τον Αθηναϊκό στα playoffs! Νομίζω ότι τα πήγαμε αρκετά καλά» ανέφερε στην αρχική του τοποθέτηση ο Σταύρος Γκαρανές.

Στη συνέχεια ο team manager της ΦΕΑ υπογράμμισε: «Η Ελένη Καπογιάννη άλλαξε τα δεδομένα, έκανε τις παίκτριες να πιστέψουν στον εαυτό τους και να βγάλουν τις πραγματικές τους δυνατότητές στο παρκέ. Έβαλε κάποια πράγματα στο παιχνίδι και νομίζω ότι βρήκε τη ''χημεία'' της ομάδας. Αυτό ήταν που έλειπε. Τα υπόλοιπα ήταν… διαδικαστικά αφού τα κορίτσια της ΦΕΑ είναι παίκτριες εγνωσμένης αξίας και δεν ξέχασαν ξαφνικά το μπάσκετ. Μερίδιο στη φετινή επιτυχία έχουν τόσο ο Κυριάκος Κοσμίδης, όσο και η Λία Γκουζίνη αφού αυτοί έστησαν την ομάδα, άσχετα αν δεν τους ευνόησαν τα αποτελέσματα εκείνη τη χρονική περίοδο».

Όσον αφορά την καλύτερη και τη χειρότερη στιγμή της σεζόν: «Καλύτερη στιγμή ήταν αναμφίβολα ο πρώτος τελικός των playoffs με τον Αθηναϊκό. Μετά το εκτός έδρας παιχνίδι με τα Λιόσια πιστέψαμε ότι μπορούμε να τερματίσουμε μέσα στην πρώτη τετράδα της βαθμολογίας. Χειρότερη ήταν ο πρόωρος αποκλεισμός στο Κύπελλο από τον Απόλλωνα Πτολεμαΐδας, στο γήπεδό μας. Από κει και πέρα, είναι πολύ νωρίς ακόμα να μιλήσουμε για την επόμενη μέρα της ΦΕΑ. Το μόνο σίγουρο είναι η πρόθεση να παραμείνει η ομάδα σε ανταγωνιστικό επίπεδο».

Το περασμένο καλοκαίρι ο Σταύρος Γκαρανές άφησε τους πάγκους για να αναλάβει χρέη team manager, σε ένα διαφορετικό πόστο απ’ ότι γνώριζε όλα αυτά τα χρόνια: «Θεωρούσα πως ο νέος μου ρόλος θα είναι πολύ δύσκολος όμως τελικά μου φάνηκε εύκολο. Ίσως και λόγω ομάδας, αφού είχα εξαιρετική συνεργασία με τις κοπέλες, το τεχνικό τιμ και τη διοίκηση! Θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο της ομάδας, Γιώργο Λιόση, την Ελένη Καπογιάννη, τον Σπύρο Χρυσοβιτσιάνο, τον Κυριάκο Κοσμίδη και τη Λία Γκουζίνη για τη συνεργασία μας, όπως επίσης και όλες τα κορίτσια της ΦΕΑ για τη φετινή κοινή μας πορεία».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου