Τετάρτη 8 Ιουνίου 2011

Η Γ. Ρήγα στην ΦΕΑ ΝΦ-ΝΧ


Η Διοίκηση της Φ.Ε.Α. ήρθε σε συμφωνία με τη Γιάννα Ρήγα, η οποία ανέλαβε ήδη καθήκοντα team manager της γυναικείας ομάδας.

«Είμαι χαρούμενη που θα συνεργαστώ με έναν σύλλογο που κινείται με αξιώσεις στο χώρο του γυναικείου μπάσκετ, με υψηλούς στόχους και με ανθρώπους που γνωρίζουν και αγαπούν αυτό που κάνουν» ανέφερε η Γιάννα Ρήγα μετά την ολοκλήρωση της συμφωνίας με την ομάδα της Φιλαδέλφειας Χαλκηδόνας.
Από την πλευρά του ο Γιώργος Λιόσης ανέφερε: «Καλωσορίζουμε στην οικογένειά μας ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα του ελληνικού γυναικείου μπάσκετ. Είμαι βέβαιος ότι η Γιάννα θα μας βοηθήσει καθοριστικά. Ευχαριστώ τον φίλο μας, Σταύρο Γκαρανέ για όσα πρόσφερε στη ΦΕΑ και του εύχομαι καλή επιτυχία στη νέα του πορεία».


Βιογραφικό
Η Γιάννα Ρήγα γεννήθηκε στα Μέγαρα και είναι Καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής(Τ.Ε.Φ.Α.Α.) με Μεταπτυχιακό στη Διοίκηση του Αθλητισμού. Επί σειρά ετών υπήρξε αθλήτρια της Εθνικής Ομάδας Καλαθοσφαίρισης Γυναικών. Έχει κερδίσει οκτώ πρωταθλήματα και εφτά κύπελλα Ελλάδος, καθώς και διακρίσεις σε δύο ευρωπαϊκά Final Four, με την γυναικεία ομάδα του Σπόρτιγκ

Τα τελευταία οκτώ χρόνια εργάζεται ως εκπαιδευτικός σε όλες τις βαθμίδες της Εκπαίδευσης (Δημοτικά σχολεία, Γυμνάσια, Λύκεια της Δυτικής Αττικής, καθώς και στη Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων). Το 2004 εργάστηκε στους Ολυμπιακούς Αγώνες«ΑΘΗΝΑ 2004» σαν Προϊσταμένη Υπηρεσιών Προσωπικού και Εθελοντών και στη συνέχεια προσέφερε εθελοντικά τις υπηρεσίες της, στην Παραολυμπιάδα του ΑΘΗΝΑ 2004.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου