Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2012

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΩΝ ΠΑΙΚΤΡΙΩΝ ΤΗΣ ΦΕΑ ΝΦ/ΝΧ


Σε μια αναμενόμενη ανακοίνωση (μετά τα γεγονότα της προηγούμενης εβδομάδας) προέβησαν οι παίκτριες της ΦΕΑ ΝΦ/ΝΧ έπειτα από τον αποκλεισμό τους στο κύπελλο (δεν κατέβηκαν). Ακολουθεί η ανακοίνωση:

"Οι παίκτριες της γυναικείας ομάδας καλαθοσφαίρισης ΦΕΑ Ν. Φιλαδέλφειας-Ν. Χαλκηδόνας μετά από την συνάντηση που είχαν με τον πρόεδρο της ομάδας Κο Λιόση σχετικά με τις οικονομικές εκκρεμότητες του συλλόγου απέναντι τους αποφάσισαν, να απέχουν από τις προπονήσεις της ομάδας και τους αγώνες του Πρωταθλήματος της Α1 γυναικών.Η υπομονή έχει και τα όριά της!  Μετά από μήνες ανοχής και ανέχειας και ανεκπλήρωτων υποσχέσεων δυστυχώς είμαστε υποχρεωμένες να απέχουμε από το άθλημα που αγαπάμε και που αρκετές από εμάς το έχουμε τιμήσει φορώντας την φανέλα της Εθνικής ομάδας, καθώς λόγοι βιοποριστικοί μας επιβάλλουν να στραφούμε σε άλλες πηγές επιβίωσης.
Τους τελευταίους επτά μήνες συμμετέχουμε κανονικά σε όλες τις προπονήσεις και τους επίσημους αγώνες του Κυπέλλου και του Πρωταθλήματος, χωρίς καμία θετική ανταπόκριση από τη Διοίκηση της ομάδας για την εξόφληση των οδοιπορικών μας για τη σεζόν 2010-11 αλλά και της τρέχουσας 2011-12.

Σεβόμενες το σύλλογο που πέρυσι οδηγήσαμε στην 2η θέση του πρωταθλήματος της Α1 γυναικών και γνωρίζοντας την οικονομική δυσπραγία της ομάδας αλλά και τη δύσκολη οικονομική κατάσταση που βρίσκεται ο αθλητισμός και η χώρα μας γενικότερα αποδεχτήκαμε, για τη σεζόν 2011-12 μείωση των οδοιπορικών μας (έξοδα μετακινήσεων και βελτίωση της διατροφής μας) με την υπόσχεση ότι θα καταβάλλονται σε εύλογο χρονικό διάστημα. Μέχρι σήμερα οι υποσχέσεις του Κου Λιόση παραμένουν αίολες σε σημείο που να έχουν ξεπεράσει τα όρια του εμπαιγμού, δυστυχώς η αξιοπρέπεια και η υπομονή θεωρείται αδυναμία.

 Κλείνουμε με ένα ερώτημα, άραγε τι είναι και τι θεωρείται ΕΚΒΙΑΣΜΟΣ:
1) το αίτημα για καταβολή των δεδουλευμένων και τήρηση των συμφωνηθέντων μεταξύ Προέδρου-Δ.Σ. και παικτριών, ή
2) η απειλή ότι την επόμενη σεζόν καμία παίκτρια δε θα μπορέσει να αγωνιστεί σε άλλη ομάδα;
Η απάντηση δική σας.


Οι παίκτριες της ΦΕΑ.
Δελή Κατερίνα, Νικολαϊδου Νένα, Χαλιβέρα Τάνια, Σταμάτη Εβίνα, Ρούσσου Αυγουστίνα, Ρεντζεπέρη Μαίρη, Βαλαντάση Υρώ, Στεφανίδου Τζούλη".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου