Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου 2010

Συνέντευξη Τύπου All Star Game Γυναικών


Πραγματοποιήθηκε σήμερα στην αίθουσα εκδηλώσεων του Αθλητικού Οργανισμού του Δήμου Καλλιθέας, στις πρώην Ολυμπιακές Εγκαταστάσεις του Beach Volley στην παραλία Τζιτζιφιών, συνέντευξη Τύπου ενόψει του All Star Game των Γυναικών που διοργανώνουν η ΕΟΚ και ο Δήμος Καλλιθέας και που θα διεξαχθεί την προσεχή Δευτέρα 8/2 στις 4.30μ.μ. (ΕΤ1) στο κλειστό του Εσπέρου. Το παρών στη συνέντευξη Τύπου έδωσαν ο δήμαρχος Καλλιθέας Κώστας Ασκούνης, ο Γενικός Γραμματέας της ΕΟΚ Παναγιώτης Τσαγκρώνης, ο B’ Αντιπρόεδρος της ΕΟΚ Μιχάλης Βιντζηλαίος, οι προπονητές Τζώρτζης Δικαουλάκος και Αγγελος Γιαννουλάκης, οι αθλήτριες Sheryl Swoopes και Ολγα Χατζηνικολάου, ο Υπεύθυνος του Αθλητικού Οργανισμού του Δήμου Καλλιθέας Γιώργος Μαργωμένος και ο Γενικός Γραμματέας της ΕΣΚΑΝΑ Ευάγγελος Λυμπεράτος.


Μιχάλης Βιντζηλαίος (B’ Αντιπρόεδρος ΕΟΚ): «Ευχαριστώ το Δήμο της Καλλιθέας που είχε την καλοσύνη να αναλάβει τη διοργάνωση του All Star Game γυναικών. Ο Δήμαρχος και ο κ. Μαργωμένος έχουν κάνει πολύ καλή δουλειά και το αποτέλεσμα θα είναι το καλύτερο. Θέλω επίσης να ευχαριστήσω και τα κορίτσια που θα συμμετάσχουν στον αγώνα».


Κώστας Ασκούνης (Δήμαρχος Καλλιθέας): «Με μεγάλη χαρά και τιμή φιλοξενούμε αυτή τη γιορτή του αθλητισμού. Ο δήμος μας κάνει προσπάθεια να αναπτύξει τον αθλητισμό. Για μας αθλητισμός σημαίνει πολιτισμός. Ευχαριστώ την ΕΟΚ για τη στενή συνεργασία. Εύχομαι αυτή η γιορτή του μπάσκετ να κάνει όσο γίνεται περισσότερα κορίτσια να ασχοληθούν με το γυναικείο μπάσκετ και τον αθλητισμό γενικότερα».


Παναγιώτης Τσαγκρώνης (Γενικός Γραμματέας ΕΟΚ): «Εκ μέρους της ΕΟΚ θα ήθελα να ευχαριστήσω το Δήμο της Καλλιθέας. Η χρονιά του 2009 ήταν πολύ καλή για το γυναικείο μπάσκετ με την εθνική ομάδα να κατακτά την πέμπτη θέση στο Ευρωμπάσκετ και να προκρίνεται στα τελικά του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος. Εμείς σαν Ομοσπονδία προσπαθούμε να αναδείξουμε το γυναικείο μπάσκετ και θέλουμε να μεταδίδεται από την ελληνική τηλεόραση. Καλώ τους κατοίκους της Καλλιθέας και όλους τους φιλάθλους να έρθουν στο γήπεδο και να απολαύσουν το θέαμα».


Sheryl Swoopes (Αθλήτρια των ξένων All Star): «Ευχαριστώ την Ελλάδα που με δέχτηκε. Είναι τιμή για μένα να επιστρέψω και να αγωνιστώ μετά από ένα χρόνο απουσίας. Ευχαριστιέμαι που είμαι στην Ελλάδα και είμαι μέρος του γυναικείου μπάσκετ. Εχω παίξει σε πολλά All Star Game στην Αμερική, αλλά αυτό είναι το πρώτο μακριά από την πατρίδα και είμαι πολύ χαρούμενη που θα συμμετάσχω».


Ολγα Χατζηνικολάου (Αθλήτρια των Ελληνίδων All Star): «Ευχαριστώ τον αθλητικό οργανισμό για τις προσπάθειες που κάνει για το γυναικείο μπάσκετ. Είμαι σίγουρη ότι τη Δευτέρα εμείς οι παίκτριες θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να προσφέρουμε θέαμα. Και για μένα είναι διπλή χαρά γιατί θα επιστρέψω σε ένα γήπεδο που αγωνιζόμουν για χρόνια».


Αγγελος Γιαννουλάκης (Προπονητής Ξένων All Star): «Είναι μεγάλη χαρά και τιμή να είμαι και πάλι σε ένα All Star Game μετά το 2004. Ελπίζω να γίνει ένα ωραίο παιχνίδι και να το ευχαριστηθεί ο κόσμος. Είναι μια ευκαιρία που τον αγώνα θα δείξει και η τηλεόραση να αποδειχθεί πόσο ωραίο είναι το γυναικείο μπάσκετ».


Τζώρτζης Δικαιουλάκος (Προπονητής Ελληνίδων All Star): «Και για μένα είναι μεγάλη χαρά και τιμή να είμαι σε ένα All Star Game αν και ο ρόλος των προπονητών είναι διακριτικός διότι δεν υπάρχει πίεση. Θεωρώ ότι τη Δευτέρα θα δούμε ένα καλό θέαμα και ελπίζω να προσελκύσουμε όσο γίνεται περισσότερα κορίτσια στον αθλητισμό. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στο Δήμο της Καλλιθέας που δείχνει μεράκι γι’ αυτό που κάνει. Ελπίζω τη Δευτέρα να το ευχαριστηθούμε όλοι».


Ευάγγελος Λυμπεράτος (Γενικός Γραμματέας ΕΣΚΑΝΑ): «Η ΕΣΚΑΝΑ σε όλα τα μεγάλα γεγονότα είναι παρούσα και δείχνει μια ευαισθησία στο γυναικείο μπάσκετ. Ηταν πολύ μεγάλη επιτυχία η κατάκτηση της πέμπτης θέσης από την εθνική ομάδα στο Ευρωμπάσκετ κάτι το οποίο οφείλεται στην ΕΟΚ, στις παίκτριες, στους προπονητές και στους συλλόγους».


Κατά τη διάρκεια του All Star Game θα βραβευτούν η Εθνική Νέων Ανδρών, ο Νίκος Ζαβλανός, η Λουκία Σκριβάνου, η Πόλυ Σαρέγκου, η Σοφία Κλιγκοπούλου η ομάδα Θησέας Μυτιλήνης, ενώ θα δοθεί τιμητική πλακέτα στη μνήμη του Καλλιθεάτη προπονητή Νίκου Μαρίνου. Θα βραβευτούν επίσης οι δημοσιογράφοι Βαγγέλης Ιωάννου, Βασίλης Σκουντής, Παναγιώτης Περπερίδης, Δημήτρης Χατζηγεωργίου και Παντελής Βλαχόπουλος.
Ειδικοί διαγωνισμοί
Οι συμμετοχές των αθλητριών στους ειδικούς διαγωνισμούς του All Star Game είναι οι εξής:


ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΤΡΙΠΟΝΤΩΝ
1. Wilson Lindsey Παναθηναϊκός
2. Wiggins Candice Αθηναϊκός
3. Μαγαλιού Αφεντούλα Ολυμπιακός Βόλου
4. Koch Kari Πανιώνιος
5. Σταυρίδου Ναυσικά Απόλλων Πτολεμαϊδας


ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΒΟΛΩΝ
1. Nkele Kemi Απόλλων Πτολεμαϊδας
2. Solverson Joana ΦΕΑ
3. Τελίδου Δήμητρα Απόλλων Καλαμαριάς
4. Abramzon Katya Ολυμπιάδα Λάρισας
5. Καραμπατζάκη Μάγδα Π.Φάληρο
6. Soulis Nicole Αθηναϊκός


ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ WILKINSON SKILL CHALLENGE
1. Πλούμπη Ναταλία Ανω Λιόσια
2. Lenoir Camille Αρης Θεσσαλονίκης


ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ CHAMPION SHOOTING STAR
1. Kurz Laoura Ανω Λιόσια
2. Καλέντζου Τούλα Αθηναϊκός
3. Σωτηρίου Κατερίνα Εσπερίδες

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου