Σάββατο 23 Μαΐου 2009

Bυρωνιώτισσα η Καλέτζου

Η πρώτη απο τις 2 μεταγραφές που έχει ήδη κλείσει ο Αθηναϊκός ανακοινώθηκε και επίσημα...


Ο Αθηναϊκός ανακοινώνει την απόκτηση της διεθνούς μπασκετμπολίστριας, Τούλας Καλέτζου. Η αξία της είναι γνωστή σε όλους τους φίλους του γυναικείου μπάσκετ και οι πρωταθλήτριες ανεβαίνουν επίπεδο με την προσθήκη μιας τόσο σημαντικής, όσο και έμπειρης παίκτριας. Η Τούλα Καλέτζου αγωνίζονταν στις Εσπερίδες, αλλά από φέτος θα είναι... κάτοικος Βύρωνα. "Καλωσορίζουμε στην οικογένειά μας την Τούλα, μια διεθνή αθλήτρια, γνωστή σε όλους για την αξία της και τη συνέπεια με την οποία αγωνίζεται σε υψηλό επίπεδο.
Η μεταγραφή της Καλέτζου είναι η πρώτη σημαντική προσθήκη για φέτος. Στις επόμενες ημέρες θα ακολουθήσουν και οι υπόλοιπες κινήσεις μας, πάντα στον άξονα του σχεδιασμού που εισηγήθηκε το προπονητικό τιμ και με σταθερό στόχο να παραμείνει η ομάδα του Βύρωνα πρωταγωνίστρια σε Ελλάδα και Ευρώπη"
δήλωσε ο Νίκος Χαρδαλιάς.
"Σίγουρα το να έχεις μια πρόταση από τον πρωταθλητή είναι… δελεαστική. Όταν, μάλιστα, σου δίνεται η δυνατότητα να παίξεις σε υψηλό επίπεδο, σε μια ομάδα που έχει υψηλούς στόχους, τότε η απόφαση που έχεις να πάρεις γίνεται πολύ εύκολη. Στόχος μου είναι πάντα να έχω κίνητρο και υψηλούς στόχους. Στον Αθηναϊκό τα βρήκα αυτά" υποστήριξε το νέο απόκτημα των πρωταθλητών και συμπλήρωσε:
"Ο Αθηναϊκός φέτος πήρε το πρωτάθλημα και έκανε πολύ καλή πορεία στην Ευρώπη. Σίγουρα στους στόχους μας θα είναι και πάλι η κατάκτηση του πρωταθλήματος, το κύπελλο, αλλά και ακόμα καλύτερη πορεία στην Ευρώπη".
Η Τούλα Καλέτζου γνωρίζει τον τεχνικό του Αθηναϊκού, από την κοινή τους παρουσία στην Εθνική ομάδα: "Η παρουσία του Τζώρτζη Δικαιουλάκου ήταν πολύ σημαντική για μένα. Γνωριζόμαστε πολλά χρόνια, ξέρουμε ο ένας τί θέλει από τον άλλο και αυτό ήταν σίγουρα ένα ακόμα στοιχείο που μέτρησε στην απόφασή μου".
Η διεθνής παίκτρια είπε ακόμα πως "δεν νομίζω ότι έλειπε κάτι από τον Αθηναϊκό. Απλά στο ήδη υπάρχον καλό σύνολο θα προστεθώ κι εγώ".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου